26.10.18

Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі"








Наказ МОН України від 02.08.2019 р. №1052 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу авторських  програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі" у номінації "Корекційно-розвиткові програми"







Наказ управління освіти ЕМР від 05.09.2019 № "Про організацію і проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу "Нові технології у новій школі" у номінації "Корекційно-розвиткові програми" 


Вітаємо  переможців і призерів міського етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі" у номінації: корекційні програми!
Професійне журі у складі представників управління освіти, Науково-методичного центру та практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти 26 листопада на підсумковому засіданні визначило найкращі програми спеціалістів психологічної служби, які були подані на конкурс.
І місце посіла Програма психологічної корекційної роботи з підлітками з девіантною поведінкою та їх батьками авторського колективу у складі методиста НМЦ Павленко Т.М. та практичних психологів Котляревської О.О. (ЕНВК №5) та Оріян А.О. (ЕБЛ). На ІІ місці - Програма «Психологічний супровід участі вихованців гуртків вищого рівня на всіх етапах всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт учнів-членів МАН України» практичного психолога ЕМАН Добрової Н.В.ІІІ місце розділили Програма "Дистанційний корекційно-розвивальний курс для учнів з особливими освітніми потребами «Сходинки мого «Я» практичного психолога ЕНВК "ЗНЗ-ДНЗ" №6 Бєлан О.О. та корекційно-розвиткова програма «Розвиток пізнавальних процесів учнів початкової ланки з затримкою психічного розвитку» практичного психолога ЕЗОШ №4 Ричкової Н.С.Ще раз вітаємо переможців і дякуємо усім за участь! Подальших успіхів, творчості, наснаги  і натхнення!